Vanaf donderdag 10 september start een unieke online veiling, waarbij de volledige opbrengst ten goede komt van de goede doelen van het Nh1816 Alkmaar Culinair Plaza van 2015. Met zeer uiteenlopende kavels als reizen naar o.a. Berlijn, speelgoed, BarrelQ’s, bakfietsen, maatpakken, wedstrijdshirts en zakelijke diensten interessant voor heel Nederland. BVA Auctions doneert de veilingkosten, LeKo Expeditie vervoert alles gratis en daar bovenop zijn alle kavels gedoneerd door ondernemers en particulieren voor de veiling.

Ook TieBie heeft een kavel gedoneerd waarop geboden kan worden. Vanaf zaterdag 05 september zijn de kavels te bezichtigen via www.bva-auctions. Om te bieden op de kavels dient een account te worden aangemaakt, waarna vanaf 10 september 17.00 uur biedingen kunnen worden geplaatst op de ruim 100 kavels. De veilingstukken sluiten uiterlijk zondag 13 september tijdens het Nh1816 Alkmaar Culinair Plaza.

Bied op de kavel van TieBie of een van de andere kavels

 

Genereren free publicity in landelijke offline en online media middels perscampagne
Nieuwswaarde is vereist bij deze kavel. Wij zorgen voor een vertaling van het nieuws naar een (pers)bericht welke in een campagne (doel)gerichte wordt doorgezet naar landelijke offline en online media om zoveel mogelijk aandacht te genereren voor uw nieuwsfeit.

TieBie-persbenaderen-online en offline           TieBie persbenaderen