Grotere kaart weergeven

TieBie brengt structuur in uw ideeën

Miel Tiebie heeft jarenlange ervaring opgedaan met communicatie, marketing en projectbegeleiding bij verschillende werkgevers in de regio Alkmaar. Eind 2011 heeft hij zich gevestigd als zelfstandig professional en helpt hij ondernemers hun doelen te bereiken. Zijn expertise ligt vooral op het gebied van marketing, internet, projectmanagement en media.

Ook het organiseren van evenementen is hem op het lijf geschreven. Als voorzitter van het Alkmaar Culinair Plaza zette hij in 2010 met zijn team een gesmeerd verlopen culinair evenement op het Waagplein neer. En als marketing-expert heeft hij in juli 2014 Festa del Vino mede georganiseerd. ,,Je doet het nooit alleen, maar altijd samen met de opdrachtgever en het netwerk. Mijn sterke punten zijn het meedenken en attent zijn op interessante ontwikkelingen. Daarbij geldt: deadline is deadline, budget is budget.”

Tijd voor uitbreiding
Sinds 1 februari 2017 is Tiebie Marketing Communicatie Projectmanagement één werknemer rijker, officieel de allereerste zelfs! Uitdagende tijden voor zowel Miel Tiebie als Madelon van Klinken. Madelon is een echte kaaskop, houdt van Alkmaar (de Noord-Hollandse nuchterheid) en is enorm blij om ’s ochtends op haar fiets te kunnen stappen naar kantoor. Na 5 jaar werkervaring op de Marketing & Verkoop afdeling van de welbekende reisorganisatie Kras heeft zij veel kennis van offline media, ontwikkelingen in de online markt, gegevens analyseren, ad hoc schakelen, probleemoplossend denken en kansen signaleren. Het combineren van diverse marketingkanalen en persoonlijk contact met de klant vindt zij geweldig. Bovendien is het een regeltante en pietje precies. Een aanwinst voor het snel groeiende bedrijf van Miel Tiebie.

“We gaan vliegen” zei Miel toen hij Madelon aannam. Gelukkig heeft Madelon geen hoogtevrees…

Logo TieBie
Het logo van TieBie heeft de vorm van een honingraat. TieBie vormt het middelpunt en daaromheen zit een netwerk van partners. ,,Net als in een bijenkolonie gaat het bij TieBie om een geoliede samenwerking, waarin iedereen zijn eigen taak en specialisme heeft en iedereen weet wat hij of zij moet doen. Bovendien zit aan elke raat weer een nieuwe raat vast. Op die manier breidt het netwerk en dus de expertise zich steeds verder uit.”

Creatieve broedplaats
TieBie is als projectmanager Marketing & Communicatie betrokken geweest bij de ontwikkeling van het concept van De TelefoonCentrale, het eerste bedrijfsverzamelgebouw in Alkmaar voor creatieve en innovatieve ondernemingen die het ‘nieuwe werken’ omarmen. Miel Tiebie heeft bewust voor deze werkplek gekozen: ,,Alles valt hier voor mij op zijn plaats. Het contact met creatieve mensen, de locatie en het idee om samen met anderen iets moois op te bouwen. Door de kruisbestuiving kun je op andere, betere ideeën komen. Kijk, je kunt ook een bedrijf runnen op je zolderkamer, maar daar kom je verder niemand tegen.”