Laat anderen over u praten

U bent een ondernemer en bent enorm trots op uw bedrijf, uw organisatie en uw product(en). Toch leest of hoort zelden iets over uw inspanning in de media of via andere kanalen en zijn er nog veel afnemers die uw producten niet weten te vinden.

Wij brengen uw onderneming onder de aandacht bij uw (potentiële) klanten, leveranciers en de media. Laat anderen over u praten. Neem de aandacht die u verdient. Een grotere naamsbekendheid betekent immers meer klanten en daarmee een hogere omzet.

Uw bedrijf in de schijnwerpers
Samen met u bepalen we het speelveld. Vanuit die basis werken wij naar een gedegen, praktisch en gestructureerd plan van aanpak om uw bedrijf in de schijnwerpers te zetten. We voeren een marktanalyse uit, bepalen waar de kansen liggen, schrijven het plan en voeren het uit. We promoten uw bedrijf via de best passende kanalen, of dat nu social media, direct marketing, spandoeken, billboards of e-mailnieuwsbrieven zijn. Hierbij worden steeds de juiste vakspecialisten betrokken. TieBie gelooft in samenwerking. Dit leidt tot creativiteit, verbreding van inzicht en kwaliteit.

Benieuwd naar de volgende stappen? Neem contact op via telefoon, mail of stuur een PM via Twitter.