Laat uw ideeën werkelijkheid worden

Als ondernemer bent u altijd druk en bruist u van ideeën. Maar helaas, uw plannen worden nooit verder uitgewerkt en in de markt gezet, om de simpele reden dat het u aan tijd of kennis ontbreekt. Met TieBie haalt u een heel netwerk in huis, waarmee uw ideeën realiteit kunnen worden.

Wij staan u bij met advies én uitvoering, zodat uw nieuwe producten of diensten binnen de afgesproken deadline en financiële kaders in de markt worden gezet.

Marketingstrategie bepalen
Eerst stellen we een strategie op en doen we marktonderzoek. Wie zijn de doelgroepen? Voor welke markten is het product of de dienst geschikt? Hoe groot is de behoefte? Wie zijn de afnemers? Wie zijn uw concurrenten? Welk budget is er nodig voor de marketing?

Uw product vermarkten
Ook de uitvoering van de marketing nemen we ter hand, zowel business-to-business als business-to-consumer. We bepalen via welke kanalen we uw product of dienst promoten (sociale media, internet of juist via offline communicatie) en stellen een tijdsplanning op. We vermarkten producten en diensten in heel Noord-Holland of landelijk. Doelgericht, want met hagel schieten heeft geen zin.

Benieuwd naar onze mogelijkheden voor uw bedrijf of product? Neem contact op via telefoon, mail of stuur een PM via Twitter.