JCI Alkmaar introduceert Waaghalzen

Samen met de topchocolatiers van Chocolate Girl introduceert JCI Alkmaar een uniek product voor liefhebbers van chocolade en kaas: Waaghalzen. Met de verkoop van de chocoladekaasbonbons wil JCI Alkmaar proberen extra geld voor goede doelen in onze regio bijeen te brengen.

De 25ste jubileumeditie van Nh1816 Alkmaar Culinair Plaza, in september dit jaar, staat in het teken van genieten van Alkmaarse gastronomie en fondsenwerving voor goede doelen in de regio. De Waaghalzen spelen een prachtige hoofdrol. “Het idee voor de Waaghalzen is twee jaar geleden ontstaan tijdens een brainstormsessie met topchocolatiers. Waarom geen chocolade combineren met een trots Alkmaars product? Zo is de Pure Pacanaca ontstaan, met een ganache van Oud Alkmaar kaas. Heel Alkmaars dus,” zegt Daan Faber, JCI lid en eigenaar van Chocolate Girl.

Dubbel lekker, dubbel genieten
Waaghalzen. Je moet er een beetje lef voor hebben. Elke bonbon combineert uitdagende wereldsmaken van verantwoorde herkomst. Chocolade en kaas, maar ook verse kruiden. Gemixt tot in perfectie. Leuk om te geven, heerlijk om te krijgen. Elk doosje Waaghalzen bevat drie unieke smaakcombinaties. De Pure Pacanaca is gevuld met een ganache van Old Alkmaar kaas en pure chocolade, de Milky Magic combineert Parmezaanse kaas en basilicum met zachte melkchocolade en de Wacky White is gemaakt van romige witte chocolade, een lichte roomkaas en een fijn scheutje citroen. “Het is Yin & Yang voor je mond. We geven soms heel aparte smaken een verfijnde, nieuwe balans. Je weet niet wat je proeft,” zegt Faber.

Waaghalzen voor het goede doel
JCI Alkmaar wil alle ondernemers in de regio inspireren een bijdrage te leveren en Waaghalzen te kopen. De komende maanden zijn de bonbons te bestellen via de website www.waaghalzen.nu.

Een doosje met negen stuks kost € 10,00 (3 x Pure Pacanaca, 3 x Milky Magic en 3 x Wacky White). Bij afname van minimaal 150 doosjes is het mogelijk uw eigen bedrijfslogo op de Waaghalzen te printen, een leuk relatiegeschenk. Echt Alkmaars.

De totale opbrengst voor het goede doel wordt bekendgemaakt tijdens Culinair Plaza 2016. Na 1 september 2016 zijn de Waaghalzen exclusief verkrijgbaar bij Chocolate Girl of via www.waaghalzen.nu.

Productie-Waaghalzen-chocolade-kaas-bonbons JCI Alkmaar